با تهران اسکالپ زیباتر دیده شوید...

Blog

در مورد کاشت ابرو بیشتر بدانیم

توسط پوست و مودر فروردین ۲۴, ۱۳۹۹
در مورد کاشت ابرو بیشتر بدانیم

وقتی به چهره خود نگاه می کنیم، به ندرت به زیبایی که ابروهایمان ایجاد می کنند توجه می کنیم. با این حال زمانی که ابرو ها بر اثر عوامل مختلف از بین میروند بیشتر متوجه تاثیر آنها بر روی زیبایی صورت میشویم. ابرو ها علاوه بر اینکه تاثیر بسیار زیادی بر روی زیبایی چهره دارند از ریزش آب یا عرق بر روی چشمها نیز جلوگیری می کنند.

اما گاهی اوقات آرایش و تمیز کردن بیش از حد ابروها باعث کم پشتی و ریزش آن می شود. در این موارد کاشت ابرو می تواند روش مناسبی برای درمان ریزش موی ابرو باشد. بنابراین افراد بسیاری ممکن است علاقمند به انجام کاشت ابرو باشند. در این مقاله اطلاعاتی در مورد کاشت ابرو ارائه شده است.

شایع ترین علت ریزش موهای ابرو چیست؟

عوامل زیادی وجود دارد که می تواند منجر به نازک شدن ابرو یا طاسی شود. استفاده از روش های غلط برای زیباسازی ابروها منجر به ریزش آنها به صورت دائمی و یا موقت می شود. برای مثال رنگ کردن بیش از حد ابرو و یا بند انداختن ابرو و یا استفاده از تیغ برای تراشیدن ابرو ها، تاتو و یا هاشور زدن ابرو ها در طولانی مدت باعث ریزش ابرو ها خواهد شد.

از عوامل دیگری که باعث ریزش ابرو می شود میتوان آسیب فیزیکی و یا شیمیایی به ناحیه ابرو را نام برد. بعضی از بیماری های زمینه ای نیز می‌توانند منجر به نازک شدن ابرو و یا ریزش دائمی آنها شوند. ریزش ابرو ممکن است ناشی از حوادث خاص مانند ضرب دیده گی و یا تماس با مواد شیمیایی باشد. در برخی از موارد نیز با افزایش سن ابروها دچار ریزش شده و از بین می روند.

عمل کاشت ابرو

ریزش ابرو معمولا به دلیل بیماری های پوستی مانند آلوپسی آرتا، آرایش دائمی، شیمی درمانی اتفاق می افتد. با همه اینها حتی وقتی فولیکول های ابرو به طور دائمی از بین میروند هنوز فرصتی برای ابروها وجود دارد تا دوباره رشد کنند و در این موارد کاشت ابرو می تواند کمک کننده باشد. پیوند ابرو فرایندی است که طی آن فولیکول های مو در ناحیه ابرو ها کاشته می شوند.

کاندیدای مناسب برای کاشت ابرو کیست؟

کاشت ابرو برای افرادی که ریزش جزئی یا کامل ابرو دارند، قابل انجام است و در واقع هر فردی که مبتلا به ریزش ابرو است و یا دارای ابروهای نازک میباشد، کاندید خوبی برای عمل کاشت ابرو محسوب می شود. فردی که می‌خواهد عمل کاشت ابرو انجام دهد باید باید از سلامت کامل برخوردار باشد به این معنی که به بیماری های زمینه ای به ویژه بیماری های دستگاه گردش خون مبتلا نباشد.

آیا کاشت ابرو یک درمان دائمی است

عمل جراحی کاشت ابرو یک راه حل دائمی برای درمان ریزش ابرو است. ابروها بعد از عمل رشد خواهند کرد و بعد از چند ماه می ریزند ولی در نهایت مجدداً رشد کرده و به صورت دائمی بازسازی می شوند.

 

مو اهدا کننده در عمل کاشت مو از کجا برداشته می شود؟

 

ابروهای مردان معمولاً ضخیم تر و درشت تراست بنابراین مو اهدا کننده از قسمت هایی که دارای ضخامت بیشتری است گرفته می شود.

عمل کاشت ابرو به صورت سرپایی انجام می شود. و مدت زمان عمل بستگی به میزان کارهایی دارد که باید روی هر بیمار انجام شود. معمولاً کاشت ابرو بین ۵-۶ ساعت طول می کشد.

کاشت ابرو

مدت زمان بهبودی برای کاشت موهای ابرو چقدر است؟

از آنجا که در این روش از ابزار دقیق و تکنیک های حداقل تهاجمی استفاده می شود، شما می توانید در طی ۴۸ ساعت بعد از عمل کاشت مو به فعالیت های عادی خود برگردید، به شرط آنکه فعالیت های سختی انجام ندهید و یا ورزش های که باعث فشار و تماس با ابرو ها می شود را انجام ندهید.

آیا کاشت موی ابرو خطر و عوارض جانبی دارد؟

کاشت ابرو دارای عوارض خطرناکی نیست. اما بعد از عمل ممکن است موهای ابرو در جهت های اشتباه رشد کنند که در این موارد با انجام دستورالعمل هایی موها در جهت ابرو رشد خواهند کرد.

تا رسیدن به نتایج نهایی چقدر طول خواهد کشید؟

ابروهای پیوند شده تقریباً ۴-۶ ماه بعد از عمل رشد چشمگیری خواهند داشت. اما شما باید انتظار داشته باشید که موهای پیوند شده در حدود ۳-۵ هفته بعد از عمل ریخته شوند. این یک روند طبیعی است و موها در دو ماه دوباره رشد می کنند. نتایج نهایی کاشت ابرو بعد از ۱۰ ماه مشخص می شود و رشد کامل ابرو را میتوان بعد از این مدت مشاهده کرد.

 

مراحل پیوند ابرو

چهار مرحله اساسی پیوند ابرو شامل، مشاوره و برنامه ریزی، برداشت گرافت، کاشت مو در ابرو و پانسمان بعد از عمل می باشد. در زیر توضیحات مختصری از این مراحل آورده شده است.

 

مشاوره: ناحیه مورد نظر برای پیوند و طراحی ابرو در طی معاینه مشخص می شود. در این مرحله پزشک با در نظر گرفتن ویژگی های صورت بیماران و نیازهای فردی یک برنامه عملیاتی تهیه خواهد کرد.

برداشت گرافت: در این مرحله فقط یک ناحیه کوچک است برداشته می شود و سپس فولیکول های مو به صورت تک به تک جدا می شود. برای کاشت ابرو فقط فولیکولهای واحد می تواند زیبایی را به ابروها ببخشد و استفاده از گرافت هایی که دارای چند فولیکول می باشد برای ابرو مناسب نیست. به این روش DHI گفته می شود.

قبل از فرایند استخراج، بی حسی موضعی در ناحیه اهدا کننده انجام می شود. در پیوند ابرو که با روش DHI انجام می شود، ناحیه ای که باید پیوند زده شود نیز توسط بی حسی موضعی بی حس می شود. با استفاده از ایمپلنت، فولیکول های مو با در نظر گرفتن زاویه دقیق و جهت رشد مو پیوند می شود.

کاشت ابرو – در این مرحله فولیکول های مو در ناحیه ابرو کاشته می شوند. از آنجا که پیوند ابرو فقط به میزان متوسط ​​۲۰۰-۳۰۰ کاشت مو نیاز دارد، این مرحله به طور کلی حدود ۲-۳ ساعت طول می کشد.

بعد از عمل: بعد از عمل، از پانسمان استفاده می شود تا از بروز سایر عوارض پزشکی جلوگیری شود و همچنین اطمینان حاصل شود که فولیکول های مو در بافت پوستی به درستی جا افتاده اند.

روش های مختلف کاشت ابرو 

DHI در بین روشهای ترمیم مو، دقیق ترین و محبوب ترین عمل کاشت ابرو است. در کاشت ابرو رسیدن به ظاهری طبیعی بسیار مهم است. برای این کار، زاویه و جهت پیوند مو باید طبیعی باشد و خط ابرو باید با دقت طراحی شود.دلیل استفاده از روش DHI این است که برخلاف روش FUE، موها به صورت جهت دار کاشته می شوند.

تکنیک های FUT و FUE برای کاشت ابرو

پیوند مو شامل گرفتن فولیکولهای موی سالم و کاشت آنها به ناحیه درمان است. هر دو مرحله استخراج و مرحله کاشت نیز به یک اندازه مهم هستند. تفاوت اصلی بین تکنیک های FUT و FUE در نحوه استخراج فولیکول های مو اهدا کننده است. در روش FUT (پیوند واحد فولیکولی) که یک روش سنتی است.

در آن یک نوار بلند و باریک از پوست سر برداشته می شود و سپس فولیکولهای مو در زیر واحد میکروسکوپ به واحدهای منفرد تقسیم می شوند. پوست سر که از آن نوار جدا شده است، دوباره به هم دوخته می شوند. این نوع کاشت مو ارزانتر است زیرا مرحله استخراج سریعتر از روش های دیگر انجام می شود، اما اسکار یا جای زخم قابل توجهی را به جای می گذارد که در صورت کوتاه بودن موها دیده میشود.

روش FUE (استخراج واحد فولیکولی) یکی دیگر از تکنیک های سنتی است که در آن از پانچ برای ایجاد برش دایره ای کوچک در پوست اطراف یک فولیکول مو یا گروهی از فولیکول ها استفاده می شود و به این ترتیب آنها را از پوست سر خارج می کند و این روند تا زمانی که جراح فولیکول های کافی برای پوشاندن ناحیه درمان را داشته باشد تکرار می شود.

سوراخ ها باعث ایجاد زخم های سفید ریز در قسمت ناحیه اهدا کننده می شوند و اگر جراح مهارت کافی داشته باشد به گونه‌ای استخراج فولیکول را انجام می‌دهد که سوراخ ها قابل تشخیص نباشد و همچنین در این روش زخم ها سریعتر بهبود می یابند و کمتر از روش FUT قابل مشاهده هستند.

روش استخراج فولیکول مو به طریق DHI را نیز به عنوان میکرو FUE می شناسند و در آن از ابزارهایی با قطر یک میلیمتر یا کمتر برای استخراج فولیکول مو به صورت تکی از ناحیه اهدا کننده استفاده می شود.

در روش FUT و FUE با ایجاد سوراخ هایی در محل ابروها، فولیکول های مو در سوراخ ها قرار می گیرند، فولیکول ها به صورتی کاشته می شوند که امکان کنترل کمی بر روی زاویه، جهت و عمق موی کاشته شده وجود دارد. اما در تکنیک DHI، هر فولیکول به طور جداگانه با استفاده از ابزار ویژه در ناحیه آسیب دیده قرار می گیرد.

در روش DHI، پزشکان می توانند عمق، جهت و زاویه را کنترل کنند. بنابراین، موهای جدید نمی افتند و موهای کاشته شده به مدت طولانی تری باقی خواهند ماند و ظاهر نهایی ۱۰۰٪ طبیعی است. کاشت ابرو به روش DHI نمای طبیعی و بدون زخم در ابرو ها به وجود می آورد.

منابع :

 

  1. https://aihr.com.au/10-facts-you-need-to-know-before-eyebrow-transplant-surgery/
  2. https://www.advancedhairclinics.gr/en/fue-eyebrow-transplant/
  3. https://www.dhiindia.com/hair-transplant-technique/
  4. https://drserkanaygin.com/hair-transplantation/eyebrow-transplantation

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *